06 - 123 84 942 info@cobykarten.nl

Even voorstellen


Coby Karten

Coby Karten

pedicure / eigenaar

Ben met mijn praktijk begonnen op 1 november 2003. Na een paar jaar heb ik besloten mijn werk als administratief medewerkster/boekhouder te verruilen voor het vrij ondernemerschap in de vorm van een praktijk.

Van letters en cijfers ordenen naar daadwerkelijk wat betekenen voor mensen met voetproblemen als kalknagels, teveel eelt, ingegroeide nagels of likdoorns.


Veilig

Alle producten die pedicurepraktijk Coby Karten verkoopt zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden voor diabetici.

Veel aandacht

Ik werk in mijn moderne praktijk. Het wordt zo makkelijk gezegd ’leveren van kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht’. Maar deze manier van werken staat bij mij echt op de eerste plaats. Ik neem de verzorging van uw voeten serieus en besteed daar zeer veel aandacht aan zodat u weer als op wolken loopt.

Relaxte sfeer

U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige en relaxte sfeer. Tenslotte zijn uw voeten de fundering van het lichaam!


Onze kwaliteitsproducten

Pure Aloë Vera:
Voor professionele voetverzorging is A-merk Pure Aloë Vera dé garantie voor kwaliteit. Pure Aloë Vera producten zijn van Hollands Fabricaat .Deze producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en lichaamseigen stoffen.

Uiteraard zijn de producten van Pure Aloë Vera dierproefvrij en parabenen vrij.
Producten met Aloë Vera zijn met uitstek geschikt voor het gebruik bij diabetes, reuma, psoriasis of eczeem patiënten.

Aloë Vera heeft een sterk herstellend vermogen en zorgt ervoor dat de huid snel geneest.
In de crèmes zitten geen toevoegingen die een negatief effect kunnen hebben op de huid.
De resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek leidden ertoe dat Aloë Vera op dit moment een van de belangrijkste natuurlijke supplementen is.
Wist je dat Aloë Vera een natuurlijke antibacteriële werking heeft? Hierdoor is het een prima middel om onder meer wondgenezing te bevorderen.

Naast de behandeling die ik uitvoer is het belangrijk dat uzelf ook uw ‘onderdanen’ in goede conditie houdt.Deze effectieve lijn biedt verschillende doelstellingen zoals verzorging van de voeten maar ook bij huid problemen. Zoals schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.
U kunt in pedicurepraktijk Coby Karten praktijk diverse producten van het merk Pure Aloë Vera aanschaffen om uw voeten tiptop te verzorgen tot de volgende behandeling.