06 - 123 84 942 info@cobykarten.nl

Manicure

Kunstige nagels waarmee u opvalt

Onze handen en nagels krijgen het dagelijks zwaar te verduren. We gaan er haast automatisch vanuit nagels gewoon doorgroeien en mooi blijven. Een manicurebehandeling is voor uw handen en nagels wat een onderhoudsbeurt voor een auto betekent: even vertroetelen zodat ze weer probleemloos dienst blijven doen.

Prachtige gelnagels

Pedicurepraktijk Coby Karten is ook het juiste adres voor een prima manicurebehandeling. Zo wordt de huid gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. De nagelriem wordt op zijn plekje geduwd en verzorgt met een nagelriemolie. De nagel zelf wordt in vorm gevijld, dode huidcellen verwijderd waarna met behulp van gellak een prachtige nieuwe nagel wordt gerealiseerd.

UV-lamp

De gelnagellak wordt simpel op de natuurlijke nagel aangebracht wat een prachtig, glanzend resultaat oplevert. De gel wordt uitgehard onder een uv-lamp waarna er een keiharde laag ontstaat die bij normaal gebruik circa twee tot drie weken blijft zitten. Op teennagels zelfs tot vijf weken.

French pedicure
Met French pedicure krijgt u mooi verzorgde (teen)nagels inclusief sierlijk wit randje. De gel wordt over de natuurlijke nagel aangebracht en onder de uv-lamp uitgehard. Dit zorgt voor een prachtig glanzende stevige laag. Zo ontstaat een naturel look van gezonde, glanzende nagels die wekenlang meegaan. Mooi tijdens de zomermaanden!