06 - 123 84 942 info@cobykarten.nl

Werkwijze

Pedicurepraktijk Coby Karten

Mijn pedicurepraktijkruimte, gevestigd op de eerste verdieping, is voorzien van de modernste professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen (HAMcode). U neemt plaats in een comfortabele pedicurebehandelstoel. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee worden uw voeten verzorgd.

 

Nattechniek

Ik behandel volgens de ‘nattechniek’-methode. Dit betekent dat de freesjes door middel van (gesteriliseerd) water koel worden gehouden. Daardoor wordt verhitting voorkomen en voelt frezen prettig koel en fris aan. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid tot een gezellig gesprek.

 

Klachten voorkomen

We denken er eigenlijk nooit over na tot we voetklachten ondervinden: onze voeten dragen ons dagelijks van a naar b. Vanzelfsprekend toch? Maar wist u dat een beschadigde voet ongemerkt uw houding verandert? En dat daardoor ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan? Gezonde, goed verzorgde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam.

 

Proactief behandelen

Proactief uw voeten laten verzorgen door een pedicure is dus geen overbodige luxe. Een pedicurebehandeling bij Praktijk van Coby Karten Voetverzorging zorgt niet alleen voor mooi verzorgende voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of nagelproblemen.